Míg az elmúlt 5 hónap eseményeit csendben figyeltük blogunk szerkesztői egyöntetűen úgy döntöttek ez a legjobb alkalom a visszatérésre, hiszen Alt Ákos is végre kilépett a publikum elé, és talán Ő maga fog nyilatkozni eljegyzőjéről: www.facebook.com/pages/12A-oszt%C3%A1ly-2008-2012/214414411963228

Blogunk teljes erővel támogatja Alt Ákost a népszerűségért folytatott harcban, de mint láthatjuk a következő grafikonon (egy a Google segítségével készített Alt Ákos-népszerűségmutatót láthatnak a kedves olvasók), ebben egyedül is jól teljesít:

 

 

Az adatokból leszűrhető, hogy napról napra egyre többet foglalkoznak a kérdéssel, hogy ki jegyezte el a siófoki celebet (az első nap még csak 6700, míg a tizedik napon már 10700 találatot kaptunk), vajon meddig tudja még titokban tartani?

végül a következő képen láthatjuk, hogy megugrott egy nap alatt a népszerűsége, ahogy a nyilvánosság elé lépett:

A bejegyzés trackback címe:

https://kijegyezteel.blog.hu/api/trackback/id/tr923367895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása