eviano 2011.05.09. 18:07

 

"Vilmos herceg és Kate Middleton - mostantól Katalin hercegnő - esküvője, amint az várható volt, nagyon érdekelte a briteket, az esemény időpontjában majdnem minden tévéző a ceremóniát választotta. A nézettségi csúcspont április 29-én 12.10 és 12.15 között volt, ekkor a nézők java, bő 68 százaléka a BBC One-t választotta, közel 20 százalék az ITV-t, de a Sky News és a BBC News csatornákon is sokan követték az esküvőt. A BBC One reggel 8 és 13.45 között közvetített, átlagban 13,4 millióan nézték a csatornát - írja a Digital Spy.

A ceremóniát több hazai tévé is adta (MTV, Tv2, RTL Klub, ATV)." Forrás: origo.hu

 

Úgy néz ki, amíg nem tudja meg a világ ki jegyezte el Alt Ákost, addig a nála sokkal jelentéktelenebb személyek esküvőjével is beérik, úgymint Vilmos hercegével. Az esemény nézettsége jól megmutatja, hogy az emberek már éheznek Alt Ákos esküvőjére, kérdem én mi lenne, ha valamelyik tévé akár az eljegyzési ceremóniát közvetítené... valószinűleg olyan nézettségi rekordot állítana be, amit csak az esküvője tudna megdönteni, vagy az azt követő nászéjszaka, dehát sajnos amíg nem tudjuk meg KI JEGYEZTE EL ALT ÁKOST, addig ezekre is várhatunk....

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kijegyezteel.blog.hu/api/trackback/id/tr472890721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása